De workshops worden gegeven op: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

Handafdruk voor eeuwig elkaars handen vast.

Een mooi en tastbaar aandenken aan je: vrienden voor het leven broer of zus je kind, kleinkind je vader of moeder je partner
Afwerking is met acrylverf (als ondergrond) in elke gewenste kleur deze wordt vervolgens afgewerkt met een laagje koper, goud, brons of zilver. Kan voor een meerprijs gerealiseerd worden. marmeren sokkel houten blok Voor deze workshop zal je twee keer nodig hebben om de afdruk te maken, te gieten en te beschilderen. Kosten bedragen hiervoor 75 euro, en is inclusief materiaal.

Gips afdruk buik vereeuwigd.

Het maken van een gipsbuik neemt ongeveer 20 minuten in beslag, afhankelijk van het model dat je kiest. Zodra jouw lichaam helemaal bedekt is in het het gips kan de afdruk er vrijwel direct afgehaald. Het voordeel is dat je daardoor niet lang hoeft te staan. Het is geschikt is om te mozaïeken of te beschilderen. Het beste resultaat krijg je bij een zwangerschap vanaf 34 weken. Je buik is dan al flink groot maar de baby is vaak nog niet helemaal ingedaald zodat je je buik mooi naar voren draagt. Het mooiste resultaat krijg je als je staat, eventueel kan de buik ook zittend gemaakt worden. Kosten bedragen hiervoor 75 euro, en is inclusief materiaal.
Y V O N V L A A R

Beeldende kunst

een site vol kunst & creativiteit