De workshops worden gegeven op: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur dinsdag- en woensdag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.
V O N V L A A R

Beeldende kunst

Portret schilderen

een site vol kunst & creativiteit

Door gebruik te maken van foto programma's om een gedetailleerde tekening van een portret op het doek te plaatsen, biedt ik jou, als “onervaren schilder” een waardevol hulpmiddel. Hierdoor kun jij je meer richten op het schilderen zelf en op de vaardigheden in het gebruik van verf en penseel. Het stelt jou in staat om op een toegankelijke manier te ervaren hoe het is om een realistisch portret te schilderen zonder de belemmeringen van complexe tekentechnieken. Het kan een geweldige manier zijn om jouw creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Ontdek de schoonheid van deze speciale portretkunst en creëer een blijvende herinnering aan jouw dierbaren met behulp van deze fijne schildermethode. Geef jouw partner, vriend(in), ouder, kind, broer/zus, huisdier of idool een uniek eerbetoon en breng jouw favoriete foto tot leven op canvas. Stuur mij een foto van hoge kwaliteit en na goedkeuring van de fotobewerking, sta jij klaar om te beginnen aan jouw meesterwerk. Kies jouw gewenste formaat - verticaal, horizontaal, of vierkant. De bewerking van een foto kost eenmalig 25 euro. Geniet van een ontspannen sfeer tijdens het schilderen. De prijs van het portret schilderen, exclusief doek, is slechts €20,00 middag/avond. Aanmelden of meer info: info@yvonvlaar.nl
Uiteraard geef ik je hier handige tips en aanwijzingen die  ervoor zorgen dat jouw werk succesvol wordt, ervaring wordt  niet of nauwelijks van je verwacht, maar het eindresultaat mag er zijn!
Dit is een interessante en toegankelijke benadering om een portret schilder workshop aan te bieden!