Uiteraard geef ik je hier handige tips en aanwijzingen die  ervoor zorgen dat jouw werk succesvol wordt, ervaring wordt  niet of nauwelijks van je verwacht, maar het eindresultaat mag er zijn!
De workshops worden gegeven op: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur dinsdag- en woensdag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.
Y V O N V L A A R

Beeldende kunst

Portret schilderen

een site vol kunst & creativiteit

Pop art
Ontdek de schoonheid van deze speciale portretkunst en creëer een blijvende herinnering aan jouw dierbaren met behulp van deze fijne schildermethode. Geef jouw partner, vriend(in), ouder, kind, broer/zus, huisdier of idool een uniek eerbetoon en breng jouw favoriete foto tot leven op canvas. Stuur mij een foto van hoge kwaliteit en na goedkeuring van de fotobewerking, sta jij klaar om te beginnen aan jouw meesterwerk. Kies jouw gewenste formaat - verticaal, horizontaal, of vierkant. De bewerking van jouw foto kost eenmalig 25 euro. Geniet van een ontspannen sfeer tijdens het schilderen. De prijs van het portret schilderen, exclusief doek, is slechts €19,00 per sessie.